Convocatòria del “XXIX Premio Jóvenes Compositores SGAE- CNDM”

Informació útil / Notícies

La Fundació SGAE i el Centro Nacional de Difusión Musical (CNDM) han obert la convocatòria de la XXIX edició del Premio Jóvenes Compositores 2018 Fundación SGAE-CNDM. Aquests premis pretenen estimular la creació en el camp de la música clàssica contemporània entre joves compositors i contribuir al desenvolupament social a través del coneixement de nous llenguatges, tendències i modes d’expressió musicals.

Tots els compositors de qualsevol país del món poden concorrer al Premi amb obres de qualsevol llenguatge o tendència estètica de la música contemporània, sempre que siguin menors de 35 anys en el tancament de la convocatòria i socis/es de la SGAE. Les obres que es presentin han de ser necessàriament inèdites, que tinguin una duració d’entre set i dotze minuts i ajustada a una plantilla instrumental formada per un mínim de cinc intèrprets i una màxim de nou. La recepció de les obres tindrà lloc fins el 6 de setembre de 2018.
Un jurat integrat per destacats experts en música, seleccionarà les obres de quatre finalistes que optaran a 11,700 euros, distribuïts en els següents premis: primer premi “Xavier Montsalvatge” (6.000 euros i Diploma), segon premi “Carmelo Alonso Bernaola “(3.000 euros i Diploma), tercer premi” Francisco Guerrero Marín “(1.500 euros i Diploma) i Menció Honorífica” Juan Crisóstomo Arriaga “(1.200 euros i Diploma). A més, per contribuir a la promoció i difusió de les obres guanyadores, la Fundació SGAE publicarà un disc promocional amb l’enregistrament en directe de les actuacions del concert final.

Els interessats poden obtenir tota la informació consultant les bases a  www.fundacionsgae.org www.cndm.mcu.es

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web