Convocat el Guardó Internacional Pau Casals per a joves violoncel·listes 2018

Notícies

La Fundació Pau Casals ha obert la convocatòria actual de 2018 pel “Guardó Internacional Pau Casals per a Joves Violoncel·listes”. La convocatòria està oberta a aspirants procedents de tots els països de la Unió Europea, Puerto Rico i Uruguai. El Guardó vol ajudar a joves violoncel·listes a ampliar els estudis de l’instrument per perfeccionar-ne la tècnica i l’art interpretatiu mitjançant la continuïtat dels estudis i la formació amb professionals destacats.

Els objectius del Guardó són:
1) Donar suport a joves violoncel·listes en la seva formació i perfeccionament tècnic i artístic.
2) Promoure una relació oberta amb voluntat de continuat amb els joves violoncel·listes que siguin guanyadors del Guardó, i fomentar la relació entre ells, en tant que ambaixadors de la Fundació Pau Casals per promoure el coneixement i difusió del llegat artístic, cultural i humà de Pau Casals.
El Guardó consta d’una dotació econòmica, però també de l’oferiment de la Fundació Pau Casals d’acompanyar i assessorar a la persona que sigui seleccionada en el desenvolupament de la seva formació artística i de la seva carrera.

El proper 6 de juliol expira el termini de presentació de sol·licituds per optar al Guardó Internacional Pau Casals 2018 per a joves violoncel·listes que ofereix la Fundació Pau Casals. Podeu consultar les bases de la convocatoria 2018, descarregant el díptic al web del Guardó.

2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web