Convocada la 3a edició dels Premis El Temps de les Arts

Notícies

Oberta la convocatòria de la 3a edició dels Premis El Temps de les Arts fins al 30 de juny de 2023. Les candidatures podran ser presentades per una entitat jurídica pública o privada (institució, museu, associacions, fundacions, col·legis, programadors, firmes, etc.) o per a qualsevol persona física. De cada categoria se seleccionaran tres projectes finalistes: un guardó per al guanyador i dos accèssits.

Els Premis El Temps de les Arts volen estimular la cultura d’innovació i reconèixer el talent dels creadors i projectes realitzats en els diversos àmbits artístics de tots els territoris de parla catalana, de pobles i ciutats sigui quina sigui la seva dimensió.

El Temps de les Arts, conscient de la fragmentació de les disciplines artístiques en l’àmbit cultural comú, vol impulsar uns premis que superin fronteres estatals i autonòmiques, i reconeguin la creativitat i la innovació en set modalitats: Arts visuals, Arts escèniques, Música Clàssica, Arquitectura, Patrimoni, Música popular i Cinema experimental.

Des d’El Temps de les Arts pretenen que els objectius inicials siguin presents en cada acció. És per això que han volgut que el guardó en si mateix fos una peça artística genuïna que han encarregat al poeta i artista Perejaume, el qual, amb molta atenció i especial creativitat, ha elaborat el Gra de sorra dels Premis El Temps de les Arts . A més a més, els guardonats rebran una dotació econòmica de 3.000 €.

Els Premis compten amb un jurat altament qualificat format per professionals en cadascuna de les especialitats i de diversos punts del territori de parla catalana.

BASES

 

 

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web