Concert-presentació del nou disc “Joan Manén: Diálogo, Belvedere, Trois Chansons”

Notícies
El proper dijous 19 d’abril a les 20:45 h. tindrà lloc a la Sala de Llevant de la Biblioteca de Catalunya la presentació del disc “Diálogo, Trois chansons, Belvedere” amb obres de cambra i per a veu i piano de Joan Manén. Aquest enregistrament, produït per l’Associació Joan Manén i editat per La mà de guido, és el cinquè volum de la Col·lecció Joan Manén i està protagonitzat pel pianista Daniel Blanch, soci de l’ACIMC,  la flautista Elisabet Franch, el  la violinista Helena Satué, la viola Aida-Carmen Soanea, el violoncel·lista Romain Garioud, l’arpista José Antonio Domené i la soprano Júlia Farrés-Llongueras.

El nou disc conté les següents obres: Diálogo Op. A-44 per trio de corda, flauta i arpa; Trois chansons Op. A-9 i Chant de Pâques Op. A-15 per a veu i piano; Introducció del segon acte de l’òpera Don Joan i la suite Belvedere Op. A-40.

Durant la presentació quatre dels intèrprets de l’enregistrament interpretaran diverses obres del nou disc. La presentació estarà presentada per Carles Feliu, secretari de l’Associació,  i hi intervindran els intèrprets i el musicòleg i violinista Jaime del Blanco. L’entrada al concert-presentació és lliure. No és necessari reservar entrada i l’aforament és limitat a 100 localitats. Al final de l’acte s’oferirà una copa de cava als assistents i es podrà adquirir l’enregistrament signat pels intèrprets.
La col·lecció Joan Manén, creada per l’Associació i La mà de guido, es va iniciar el 2013 amb la intenció de divulgar la música per a violí, l’obra coral, la música de cambra i orquestal de Joan Manén.

2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web