Col·labora en la visibilització i el reconeixement de les nostres malalties professionals emplenant aquesta enquesta d’AMPOS

Notícies

L´objectiu d´aquesta enquesta , a càrrec de l’Asociación Profesional de Música de Orquestas Sinfónicas (AMPOS) de és oferir una visió descriptiv general sobre les condicions de treball i la salut ocupacional dels professionals, homes i dones treballadors de la música, fent especial èmfasi en la distonia focal. En aquest col·lectiu, la distonia focal es presenta com un trastorn neurològic d’alta rellevància atesa la seva accentuada freqüència i perfil d discapacitat.

Per abordar l’objectiu principal de l’enquesta, aquest qüestionari consta de diverses preguntes relacionades amb la salut dels professionals, vinculades a la seva pràctica professional, abastant trastorns musculoesquelètics, auditius, i altres de caràcter psicosocial. Es dedica una secció especial a la distonia focal.

El qüestionari és anònim i es garanteix la confidencialitat de les respostes d’acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999.

Podeu accedir a l’enquesta en aquest enllaç: MÚSICA Y SALUD. AMPOS POR TU SALUD

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web