Cicle Els teus clàssics 2022

Concerts / Notícies
El dijous 7 d’abril a les 18:30 h. tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès el quart concert d’ ELS TEUS CLÀSSICS 11è Cicle de concerts, titulat “Músiques en l’oblit”. En aquesta ocasió la soprano Montserrat Seró i el tenor Roger Padullés, acompanyats pel pianista Àlex Alguacil, homenatjaran a diversos compositors catalans molt poc coneguts.
El concert, organitzat per l’Associació Joan Manén, donarà llum a obres que han restat amagades, en alguns casos, en fons privats. Uns tresors que, lliurats pels seus descendents, ens permetran descobrir un enigmàtic cicle de Santiago Hortensi, cançons del musicòleg Miquel Querol, del periodista musical Artur Menéndez Aleixandre, del director d’orquestra i professor Joan Pich Santasusana, del pianista Tomàs Buxó i de dos importants mestres del Conservatori Municipal de Barcelona com van ser el matrimoni Margarida Orfila i Frederic Alfonso. El programa es completarà amb cançons d’autors relativament més coneguts com Baltasar Samper, Cristòfor Taltabull, Xavier Gols o Mercè Torrents entre d’altres. Una ocasió única per reviure la memòria d’alguns dels músics que han contribuït a desenvolupar la cultura musical del nostre país durant el segle XX.
Com ja sabeu l’Associació ofereix un descompte del 50% en el preu de les entrades per els nostres socis. Les entrades podeu adquirir-les mitja hora abans del concert al vestíbul de l’Ateneu Barcelonès (C/ de la Canuda, 6).

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web