Bernat Català amb el Caravaggio Piano Quartet guanya el II Concurs Alberto Burri d’Itàlia

Notícies

El Caravaggio Piano Quartet, formació de la que forma part el pianista Bernat Català, soci de l’ACIMC, juntament amb el violinista Federico Piccotti, el viola Matteo Mizera i el violoncel·lista Daniel Mizera, ha estat recentment guanyador del II Concurs Nacional Alberto Burri celebrat a Città de Castelo a Itàlia. El concurs, organitzat pel Festival delle Nazioni,està dedicat a formacions joves de música de cambra.

El Caravaggio Piano Quartet va ser fundat a finals de 2017 per joves talents formats a la Royal Academy of Music; Guidlhall School of Music and Drama; Universität Mozarteum i l’Haute École de Musique de Ginebra. El 2018 ja van realizar nombrosos concerts arreu de Catalunya, on va néixer el Quartet. Els membres del quartet s’han format en el camp de la música de cambra amb quartets i mestres coneguts com Belcea Quartet, Quartet d’Endellion, Heath Quartet, Trio de Parma, Alban Berg Quartet, Quartetto di Cremona, Carlo Fabiano, Roberto Gonzalez, David Takeno, Rachel Roberts entre molts altres.

Per a més informació podeu llegir l’article que els hi dediquen al Corriere dell’Umbria: Il Caravaggio Piano Quartet vince il Concurso Alberto Burri.

2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web