3r Curs de direcció orquestal amb Xavier Puig i l’Orquestra Terrassa 48

Notícies

Entre els dies 6 i 12 de juliol de 2018 es celebrarà a Terrassa el 3r Curs de direcció orquestral impartit per Xavier Puig. El curs forma part de les activitats del Festival d’Estiu Seu d’Ègara i és una iniciativa de l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, que en serà l’orquestra pilot. Aquest edició té la voluntat d’oferir un espai a la formació de directors i professors de conjunts instrumentals basada en la pràctica del repertori d’orquestra de corda i en diàleg amb els membres de l’orquestra. Està adreçat a alumnes que vulguin iniciar-se o perfeccionar en la direcció d’orquestra. La data limit d’inscripció al Curs és el 30 de maig. Per a fer l’inscripció podeu anar al següent enllaç.

Nivells

Iniciació: adreçat a instrumentistes que vulguin iniciar-se en la direcció, professors de conjunt instrumental sense/amb poca experiència, joves aspirants al grau superior, directors corals que vulguin introduir-se en l’àmbit instrumental, etc…
No es requerirà titulació ni prova d’accés. Es garanteix pràctica amb pianista i una mínima pràctica amb l’orquestra, a determinar pel professor.

Perfeccionament: adreçat a directors d’orquestra, professors de conjunts instrumentals amb experiència, directors corals amb experiència, estudiants o graduats superiors en l’àmbit de la direcció.
S’analitzarà la biografia i vídeo, i es requerirà opcionalment una prova d’accés al nivell de perfeccionament. Es garanteix pràctica diària amb l’orquestra i participació en el concert-audició final.

 

 

 

2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web