Nous tallers de formació: Coaching per a intèrprets i Continguts digitals i com promocionar-se a Instagram

Formació / Noticies ACIMC

L’ACIMC inicia aquest 2022 una sèrie de tallers de formació en línia creats a partir de les necessitats que els socis ens heu anat exposant i de les noves tendències en formació continuada pels intèrprets musicals. Aquesta formació és gratuïta per tots els socis i sòcies de l’entitat (si no ho sou, feu-vos-en socis per només 80€ anuals, 40€ si sou menors de 30 anys, al següent enllaç). L’ACIMC té el compromís d’oferir-vos al llarg de cada any quatre tallers de formació de forma gratuïta, que il·lustraran una visió introductòria i alhora professionalitzadora d’àmbits relacionats amb la nostra professió.

Us presentem els dos primers tallers: Coaching per a intèrprets, a càrrec de David Peralta (30 de juny), i Continguts digitals i com promocionar-se a Instagram, a càrrec de Marta Albet (14 de juliol).

Ja us hi podeu inscriure enviant el vostre nom, cognoms i telèfon a acimc@acimc.cat (si teniu dubtes podeu trucar-nos al 606084840).

 

Coaching per a intèrprets, a càrrec de David Peralta

Dirigit als interessats a créixer i desenvolupar-se com a persones, facilitant el creixement del seu entorn professional.


CURRÍCULUM

David Peralta Alegre és violinista, mentor i formador de diverses de les seves passions: la música clàssica i el coaching professional, a més del Social Media Management i la marca personal. Madrileny de naixement, resideix des del 2000 a Holanda on des del novembre del 2008 té la plaça de solista de segons violins de l’Orquestra Filharmònica d’Holanda, després d’haver-ho estat entre el 2006 i el 2008 de l’Orquestra de Cambra d’Holanda. Des del 2021 és Coach Professional Certificat per la International Coaching Federation (PCC-ICF). És el creador de la plataforma creativecoaching.es des d’on ofereix els seus serveis de coaching professional a escala internacional. A més a més, des del 2022 és coach, mentor i formador a la prestigiosa escola Crearte Coaching de Madrid. Actualment, exerceix com a professor d’estudis orquestrals, d’emprenedoria musical i coach en el Conservatori d’Amsterdam.


SOBRE EL CURS

El següent taller té per objecte realitzar durant 3 hores amb un grup reduït i en línia una introducció a les possibilitats, oportunitats i aplicacions del coaching professional per a músics. Aquest taller està dirigit a professionals del món de la música que estan interessats a créixer i desenvolupar-se com a persones i facilitar el creixement del seu entorn professional (col·legues, estudiants, etc.). L’objectiu del taller és orientar els professionals del món de la música a les possibilitats del coaching per a músics, a través de qüestions teòriques i exercicis pràctics. 

Els aspectes que es tractaran són els següents:

• Gestió de l’estrès/treball sota pressió
• Intel·ligència emocional
• Por escènica
• Gestió del temps
• Autoestima per a músics
• Comunicació efectiva

Tipus de curs: en línia
Data: 30 de juny de 2022
Horari: 9:30 – 12:30 (amb una parada de 15-20 minuts)
Preu: gratuït pels socis de l’ACIMC. Fes-te’n soci per només 80 € anuals (40 € pels menors de trenta anys)


INSCRIPCIONS

Envieu el vostre nom, cognoms i telèfon a acimc@acimc.cat abans del 22 de juny (si teniu dubtes podeu trucar-nos al 606084840).

 

Continguts digitals i com promocionar-se a Instagram, a càrrec de Marta Albet.

Dirigit als interessats en la gestió de continguts digitals i en com treure el màxim profit de la xarxa social Instagram.


CURRÍCULUM

Marta Albet Tetas és llicenciada en Administració i Direcció d’empreses. També ha obtingut el màster d’European Financial Advisor i el màster de Community Manager. Després de disset anys en el sector financer, crea la meva pròpia agència de màrqueting i comunicació martaalbet.com. Col·labora habitualment amb empreses, entitats i administracions públiques tals com CIDET, PIMEC, THUYA, Universitat de Vic, IDF-UGT, CEDEM, Comerç Olot i els ajuntaments de Manresa, Calafell, Olot, Sant Fruitós de Bages, entre d’altres. Recentment, ha estat la responsable de la gestió de la comunicació 2.0. de la Fira Mediterrània de Manresa.


SOBRE EL CURS

Formació per als socis d’ACIMC sobre els continguts digitals i com treure el màxim profit de la xarxa social Instagram, desenvolupant els següents apartats: els continguts digitals en un enfoc 360 graus, buyer persona (a qui em dirigeixo), tipus de publicacions i formats, perfil personal o professional a IG, els 7 apartats a Instagram, interpretar les estadístiques que ens ofereix la xarxa, els sortejos, la publicitat pagada i exemples i casos reals.

Tipus de curs: en línia
Data: 14 de juliol de 2022
Horari: 9:30 – 12:15 (amb una parada de 15-20 minuts)
Preu: gratuït pels socis de l’ACIMC. Fes-te’n soci per només 80 € anuals (40 € pels menors de trenta anys)


INSCRIPCIONS

Envieu el vostre nom, cognoms i telèfon a acimc@acimc.cat abans del 6 de juliol (si teniu dubtes podeu trucar-nos al 606084840).

 

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web