FormacióACIMC: Com presentar el teu projecte a una subvenció

Formació / Noticies ACIMC

Us presentem un nou taller de formació titulat Com presentar el teu projecte a una subvenció, a càrrec d’ICC Consultors i tindrà lloc el proper dimecres dia 14 de 9:30 a 12:30.

Ja us hi podeu inscriure enviant el vostre nom, cognoms i telèfon a acimc@acimc.cat(si teniu dubtes podeu trucar-nos al 606084840). Aquesta formació, com les dues anteriors, és també en línia.

L’ACIMC ha iniciat aquest 2022 una sèrie de tallers de formació en línia creats a partir de les necessitats que els socis ens heu anat exposant i de les noves tendències en formació continuada pels intèrprets musicals. Aquestes formacions són gratuïtes per tots els socis i sòcies de l’entitat (si no ho sou, feu-vos-en socis per només 80€ anuals, 40€ si sou menors de 30 anys, al següent enllaç). L’ACIMC té el compromís d’oferir-vos al llarg de cada any quatre tallers de formació de forma gratuïta, que il·lustraran una visió introductòria i alhora professionalitzadora d’àmbits relacionats amb la nostra professió.

 

SOBRE EL CURS

Actualment, tenim diverses entitats públiques i privades que donen un suport econòmic a la creació i interpretació artístiques. Cadascuna d’elles des d’una perspectiva i orientació diverses, expressades en les seves respectives convocatòries d’ajuts. L’objectiu d’aquest taller és la d’orientar als assistents en la presentació del seu projecte o entitat davant d’una convocatòria d’ajuts, com potenciar els punts forts del teu projecte i com no desvirtualitzar-los en funció de les exigències del convocant. Els objectius del taller són:

  • El sentit actual de les subvencions
  • Característiques conceptuals, pràctiques i operatives de les subvencions
  • Què hem de tenir clar alhora de presentar-nos a una convocatòria de subvencions
  • Com encarar una subvenció determinada
  • Com dissenyar un projecte adaptable a les diverses convocatòries de subvencions

Tipus de curs: en línia
Data: dimecres 14 de desembre de 2022
Horari: 9:30 – 12:30 (amb una parada de 15-20 minuts)
Preu: gratuït pels socis de l’ACIMC. Fes-te’n soci per només 80 € anuals (40 € pels menors de trenta anys)

CURRÍCULUM

ICC Consultors és una empresa consultora creada l’any 1998 especialitzada en la investigació, l’anàlisi i l’assessorament estratègic al sector cultural, creatiu, educatiu i social. Des de la seva creació, ICC s’ha especialitzat en l’àmbit de la consultoria cultural, fent estudis amb metodologies i tècniques tant quantitatives (enquestes, estudis d’hàbits, etc.) com qualitatives (planificació, anàlisis sectorials, etc.) principalment dirigida a les administracions públiques.

La qualitat del producte, el rigor en el procés i el valor d’un equip de professionals preparat i compromès són els tres pilars sobre els quals s’ha consolidat la trajectòria d’ICC. Una trajectòria avalada per la confiança dels clients i construïda amb la vocació de generar coneixement per a la millora de la realitat.

Xavier Fina (xfina@icc-consultors.com) i Xavier Guijarro (xguijarro@icc-consultors.com)

 

 

 

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web