Formació ACIMC: Línies d’ajut per a la promoció internacional de projectes musicals i de mobilitat artística

Formació / Noticies ACIMC

Us presentem un nou taller de formació, exclusiu per a socis de l’ACIMC, titulat Línies d’ajut per a la promoció internacional de projectes musicals i de mobilitat artística, a càrrec d’Anna Fuster i Mireia Madroñero que tindrà lloc el dijous 2 de març de 10 h a 12 h.

Ja us hi podeu inscriure enviant el vostre nom, cognoms i telèfon a acimc@acimc.cat (si teniu dubtes podeu trucar-nos al 606084840). Aquesta formació és en línia.

SOBRE EL TALLER

Taller informatiu i divulgatiu de les línies d’ajut públiques per a la distribució i promoció internacional de projectes artístics musicals i de mobilitat artística per a actuacions en l’àmbit de la música, a càrrec de Mireia Madroñero de l’Àrea de Mercats de l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals) i d’Anna Fuster de l’Àrea de Creació de l’Institut Ramon Llull.

Mireia Madroñero és responsable de música a Catalan Arts – Àrea de Mercats de l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals), que assessora, ajuda a dissenyar estratègies i dona suport a les empreses musicals catalanes amb interès de desenvolupament internacional i de treballar l’exportació dels seus projectes. Previ a la incorporació a Catalan Arts, ha exercit durant 20 anys de directora artística d’esdeveniments musicals, agent de contractació artística, mànager, promotora, col·laboradora en mitjans de comunicació com a especialista en música moderna, i la docència i mentoria de gestió musical.

Anna Fuster és tècnica de música i cinema de l’Àrea de Creació de l’Institut Ramon Llull.

L’ACIMC organitza una sèrie de tallers de formació en línia creats a partir de les necessitats que els socis ens heu anat exposant i de les noves tendències en formació continuada pels intèrprets musicals. Aquestes formacions són gratuïtes per a tots els socis de l’entitat (si no ho sou, feu-vos-en per només 80€ anuals, 40€ si sou menors de 30 anys, al següent enllaç). L’ACIMC té el compromís d’oferir-vos al llarg de cada any diversos tallers de formació de forma gratuïta, que il·lustraran una visió introductòria i alhora professionalitzadora d’àmbits relacionats amb la nostra professió.

2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web