Trenta-sis compositors catalans protagonitzen el 9è cicle de concerts ELS TEUS CLÀSSICS

Concerts / Descomptes

Un any més l’Associació Joan Manén organitza el cicle de concerts ELS TEUS CLÀSSICS, una sèrie única al país per a la feina de recuperació i difusió de música de composiors catalans que desenvolupa. En la 9a edició que tindrà lloc del 30 de gener al 11 de juny es celebraran sis concerts a l’Ateneu Barcelonès i al Casal del Metge de Barcelona. Aquest any es podran escoltar fins a 36 compositors catalans diferents interpretats per 14 intèrprets, tant joves com consagrats, entre els que destaquen el tenor David Alegret, el gran guitarrista croat Zoran Dukic, el Dalia Quartet o el Duo Brugalla & Stambolov entre d’altres.

El Cicle d’enguany posa en valor l’obra de compositors com Eduard Toldrà, Joan Guinjoan, Manuel Blancafort o Robert Gerhard del qual l’Associació commemora el 50è aniversari de la seva mort amb la programació de cinc importants obres del seu catàleg. També es commemorarà el 50è aniversari de la mort del poeta Josep Carner amb un recital de cançons basades en les seves poesies que inaugurarà el cicle.

Podeu consultar tota la programació en el següent enllaç: ELS TEUS CLÀSSICS 9è cicle de concerts

Les entrades tenen un preu de 20 euros i es poden adquirir el mateix dia de cada concert 45 minuts abans de l’inici. Els socis d’ACIMC disposen d’un 50% de descompte.

Tot els socis de l’Associació Joan Manén tenen entrada lliure a tots els concerts del 9è cicle. Si voleu podeu fer-vos socis de l’Associació per una quota anual mínima de 40 euros a través del següent enllaç: formulari d’inscripció

Actualment l’Associació és una institució de referència en el seu àmbit i desenvolupa un treball sistemàtic d’investigació, ordenació i projecció de la música d’autors catalans del passat i del present a nivell nacional i internacional.

 

 


2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web