Tradició i avantguarda, recupera obres de Manuel Blancafort i Amadeu Cuscó

Concerts / Descomptes

El proper divendres 11 de juny a les 18.30 h, tindrà lloc el concert “Tradició i avantguarda” a la Sala Oriol Bohigas de l’Ateneu Barcelonès, dins el 10è cicle de concerts “Els teus clàssics” organitzat per l’Associació Joan Manén.

Els intèrprets seran els membres del Cosmos Quartet: Helena Satué (violí), Bernat Prat (violí), Lara Fernández (viola) i Oriol Prat (violoncel).

En aquest concert es recuperen dues obres que fa molts anys que no s’interpreten: el Quartet núm 2 “de Pedralbes de Manuel Blancafort i el Quartet núm. 4 d’Amadeu Cuscó. També s’interpretaran el Quartet núm. 2 de Robert Gerhard i els Tres Haikus de Josep Maria Guix.

Els socis de l’ACIMC disposen d’un 50% de descompte sobre el preu de l’entrada, 10 euros enlloc de 20 euros. Per a adquir les entrades amb descompte també és imprescindibiles reservar-les a comunicacio@joanmanen.cat.

En l’accés al recinte i durant el concert, es compliran totes les mesures de prevenció contra la COVID19, mantenint-se distància de seguretat entre butaques, motiu pel qual l’aforament es trobarà restringit a 80 localitats.

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web