“Quatre mans i una ànima” amb el Nexus piano duo

Concerts / Descomptes

El proper diumenge 17 de febrer a les 19:00 h., tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès (Canuda, 6) el primer concert de ELS TEUS CLÀSSICS 8è Cicle de concerts, titulat “Quatre mans i una ànima”. En el concert hi participa el Nexus Piano Duo, format pels pianistes Mireia Fornells i Joan-Miquel Hernández, ambdós socis de l’ACIMC. El mateix dia del concert, a les 18:00 h., tindrà lloc un PreClàssics, una presentació prèvia al concert, a la Sala Verdaguer de l’Ateneu Barcelonès a càrrec de la musicòloga i divulgadora musical Mª José Anglés.

Tots els socis de l’ACIMC gaudeixen d’un 50% de descompte el preu de l’entrada. Les entrades es podran adquirir el mateix dia del concert a partir de les 18:15 al vestibul de la sala.

Els socis de l’Associació Joan Manén gaudeixen d’entrada lliure a tots els concerts de ELS TEUS CLÀSSICS 8è Cicle de Concerts. Si voleu formar part de la descoberta de “els teus clàssics” podeu fer-vos socis de l’Associació per una quota anual mínima de 40 euros enviant un correu a: associacio@joanmanen.cat

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web