Laura Pastor interpreta Schumann, Debussy i Montsalvatge al Jardí dels Tarongers

Concerts

Aquest divendres 9 de març a les 19:30h (C/ Ràbida 5, Barcelona) a la Sala Vila Arrufat del Jardí dels Tarongers la pianista Laura Pastor, sòcia de l’ACIMC i guanyadora del “Concours Chopin” de l’École Normale de Musique de París interpretarà un recital de piano amb les següents obres:

Claude Debussy (1862-1918)

II Estudis:

I Pour les cinq doigts – d’après Monsieur Czerny

XI Pour les arpèges composés

Xavier Montsalvatge (1912-2002)

Sonatina Per Yvette

Robert Schumann (1810-1856)

Humoresque op. 20

 

Laura Pastor, nascuda a Barcelona l’any 1992, començà a estudiar piano als 5 anys amb Ester Vela per accedir a l’escola artística CEPSA Oriol Martorell. Va continuar els estudis al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, on va guanyar el Concurs de Solistes amb l’orquestra i altres reconeixements d’honor al Conservatori. Accedeix a l’Escola Superior de Música de Catalunya on finalitzà el Grau Superior de piano amb el mestre Pierre Réach, realitzant una intensa activitat a diversos concerts, recitals i competicions. L’any 2015 finalitzà els estudis a l’École Normale de Musique de París amb els mestres Patrick Zygmanowski i Tamayo Ikeda, guanyant diversos premis a diverses competicions nacionals i internacionals, essent convidada així a grans esdeveniments internacionals de gran renom, com el Festival Nohant-Chopin celebrat a França, per a participar a diverses màster-classes i tocar en recital junt amb altres grans figures del piano actuals, com ara Yulianna Avdeeva (Primer Premi al concurs de piano Internacional Chopin de Varsòvia), entre altres. Actualment està estudiant a l’Escola Superior de Música de Catalunya amb el mestre Vladislav Bronevetzky.

A part de la seva activitat com a pianista, també és compositora i ha creat musicals i altres projectes artístics obtenint diversos guardons a Catalunya. També ha participat com a pianista a música orquestral, coral, obres de teatre, música a narracions de poesia i prosa, concerts de Jazz i música Contemporània, actuant així al Gran Teatre del Liceu, Auditori de Barcelona i altres sales importants d’Espanya.

 

2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web