La mezzosoprano Cristina Tena protagonitzarà el tercer recital de l’ImpulsACIMC

Concerts / Noticies ACIMC

El dimecres 19 d’abril a les 19.30 h a la Seu de l’AIE de Barcelona (Plaça Ibèria, 4) tindrà lloc el tercer concert de la 2a edició del Cicle per a nous professional ImpulsACIMC, organitzat per l’ACIMC. El recital anirà a càrrec de la mezzo Cristina Tena i la pianista Leyre Sáenz de Urturi, ambdues sòcies de l’ACIMC. Interpretaran un programa amb cançons de Robert Schumann, Manuel de Falla, Eduard Toldrà i Mercè Torrents. Tots els concerts del cicle són d’entrada lliure i no es necessari reservar entrada. Es podrà accedir a la sala a partir de les 19h.

L’ImpulsACIMC és una iniciativa que serveix de plataforma artística per a cinc solistes recent graduats. La voluntat de l’ACIMC és acompanyar i donar impuls a les noves generacions de músics catalans o residents a Catalunya en els seus inicis en la seva inserció en el món laboral, un acompanyament que es duu a terme de forma integral, no tant sols oferint oportunitats d’actuació en públic, sinó també proporcionant a tots els participants un servei d’assessorament fiscal i laboral com a socis de l’entitat organitzadora.

De tots els participants del cicle un jurat format pel saxofonista Miquel Bofill, el pianista Enrique Bagaria i la mezzosoprano Anna Häsler, tots ells socis de l’ACIMC, escollirà la proposta més atractiva i interessant que rebrà el Premi AIE, dotat en 2.000 euros, així com diverses actuacions per Catalunya al llarg del 2023 i 2024.

L’impulsACIMC es duu a terme amb la col·laboració de l’AIE.

2024© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web