Kalina Macuta i Daniel Blanch ens conviden al concert Recuperem el passat, construïm el futur

Concerts

L’Associació Joan Manén i El Cor Canta ens conviden al concert titulat Recuperem el passat construïm el futur, que tindrà lloc el proper dissabte 17 de desembre de 2022 a les 12h a l‘Auditori del ICICC (Via Augusta, 205 de Barcelona). Un concert, en format íntim, on podràs conèixer de més a prop qui som, que ens mou i cap on anem tots junts. La violinista Kalina Macuta i el pianista Daniel Blanch interpretaran obres d’autors contemporanis com Marc Migó i Salvador Brotons i música de compositors catalans del passat com Lluís Benejam, Joan Manén, Joan Altisent, Joaquim i Gaspar Cassadó, i Agustí Grau.

El concert és gratuït i cal confirmar assistència al correu concertsintims@elcorcanta.cat indicant nombre i nom dels assistents, així com l’associació o entitat a la que pertanyen.

Ambdues entitats es complementem a l’hora de recuperar el patrimoni musical català i incentiven la creació de la composició contemporània. L’Associació Joan Manén té com a objectius la recuperació de compositors, intèrprets del passat i el suport als artistes actuals. El Cor Canta proposa obres de nova creació de compositors, poetes i intèrprets contemporanis.

Per altra banda aprofitem l’ocasió per presentar-vos  el 12è Cicle de concerts Els teus Clàssics organitzat anualment per l’Associació Joan Manén i el concert anual de El Cor Canta titulat Escoltem, parlen les dones.

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web