Josep Manzano participa al Festival de Guitarra Girona-Costa Brava

Concerts

El guitarrista Josep Manzano, soci de l’ACIMC, farà un recital de guitarra clàssica interpretant obres de Tàrrega, Ferrer, Falla i clàssica del jazz com Django Reinhardt, dins del Festival de Guitarra Girona-Costa Brava. El recital tindrà lloc el proper dissabte 14 d’abril a les 12:00 h a la Fundació Valvi (Gran Via Jaume I, 41) de Girona. L’entrada és lliure.

Josep Manzano, nascut a Girona, va estudiar amb el mestre Manuel Gonzalez i va rebre consells de David Rusell.Ha realitzat nombrosos concerts i gravacions per a la radio i televisió, tant com a solista com formant part de formacions de música de cambra. Ha estat convidat a participar a diversos festivals, tant com a  concertista, com a docent o membre del jurat de concursos internacionals, tant al nostre païs com a Europa, Amèrica i Asia, havent tocat a Suissa, Serbia, Méxic, França, Itàlia, Bulgària, Kuwait, Perú o l’Argentina, entre d’atres.Com a solista de guitarra ha enregistrat cuatre CD “Tarrega i el seu llegat”, “Tàrrega-Els 35 preludis i 30 estudis” i “Melancolie-Compositors guitarristes gironins del segle XIX” i “Recital Intim”, amb alguns primers enregistraments mundials. A duet ha publicat discos amb Xavier Ballesteros i Carlos Garcia Beitez.

El Festival de Guitarra Girona-Costa Brava compta amb 15 espais diferenciats repartits entre Girona i diverses poblacions de la Costa Brava. En cadascun d’ells s’ha procurat buscar l’acústica més adequada per a cada tipus d’artista, de concert i de públic. Podeu consultar la programació en el següent enllaç.

2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web