“Jordi Cervelló: perfil humà”

Concerts / Descomptes

El proper dimarts 15 de maig a les 19:30 h., tindrà lloc al Casal del Metge (Via Laietana, 31) el quart concert del 7è Cicle de música catalana Joan Manén titulat “Jordi Cervelló: perfil humà”. En el concert hi participarà el violinista Markus Placci i la pianista Alba Ventura, dos grans intèrprets que faran un concert d’homenatge a Jordi Cervelló, una de les figures més rellevants del panorama compositiu actual a Catalunya. En el concert s’estrenaran tres de les seves darreres obres: Caprici 24 “riflessione” per a violí sol, “Profili Umani” per a violí sol i Premonició per a piano. El concert estarà presentat pel periodista i musicòleg Xavier Chavarria.

Les entrades (15 euros) es poden adquirir el mateix dia del concert al vestíbul de la sala a partir de les 18:45 h. Els socis de l’ACIMC tenen un decompte de 5 euros respecte el preu de l’entrada. Per gaudir d’aquest descompte només caldrà el carnet de soci.

El 7è Cicle de música catalana Joan Manén que consta de sis concerts tenen lloc del 20 de febrer al 17 de juny a l’Ateneu Barcelonès i al Casal del Metge de Barcelona. Els socis de l’Associació Joan Manén poden gaudir d’entrada lliure a tots els concerts del Cicle. Per a més informació podeu enviar un correu a: associacio@joanmanen.cat

2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web