ELS TEUS CLÀSSICS 8è cicle de concerts

Concerts / Descomptes

ELS TEUS CLÀSSICS 8è Cicle de concerts és una iniciativa de l’Associació Joan Manén, entitat dedicada a la recuperació i difusió de patrimoni musical català que realitza anualment un treball de recerca, ordenació i difusió d’obres de compositors catalans del passat i del present. L’Associació pren com a figura referencial i impulsora del projecte al gran violinista i compositor barceloní Joan Manén (1883-1971), un dels músics catalans que va obtenir més prestigi internacional durant la primera meitat del segle XX. El seva important i extensa obra musical mereix ser recuperada i difosa com la de molts altres compositors catalans.

ELS TEUS CLÀSSICS 8è Cicle de concerts que tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès i al Casal del Metge de Barcelona, és la continuació del “Cicle de música catalana Joan Manén” que ha tingut lloc anualment a Barcelona des de 2012. Aquesta temporada l’Associació Joan Manén oferirà entre el 17 de febrer i el 9 de juny la música dels clàssics de sempre, la dels clàssics catalans redescoberts així com la música de compositors actuals interpretada per músics d’alt nivell artístic com el Nexus piano duo, el violoncel·lista Guillermo Pastrana, el pianista Daniel Blanch, la soprano Elena Copons, el Trio Rodin l’harmonista Emmanuel Pélaprat o el Quartet Altimira entre d’altres. Aquest nou cicle permet plasmar i transmetre l’alegria de l’Associació de poder oferir nous descobriments, tresors musicals que han estat amagats i que tornaran a veure la llum en forma de concert. Durant el cicle es podran escoltar fins a 59 obres de 39 compositors espanyols i estrangers diferents. Es pot consultar tota la programació del Cicle en el següent enllaç.

Com a segona novetat l’Associació presenta els compositors catalans retrobats que ja passen a formar part de “els teus clàssics“, els 104 compositors catalans que han estat programats al llarg dels 8 anys de cicle. Convidem a visitar la nova web www.elsteusclassics.com que, amb el temps i amb el treball diari que realitza l’Associació anirà creixent.

Els socis de l’ACIMC disposen d’un descompte del 50 % respecte el preu de l’entrada. Per a poder obtenir el descompte només cal que mostreu el carnet de soci o doneu el vostre nom.

L’Associació Joan Manén va ser creada el 2010 i actualment compta amb 350 socis. Tots els socis de l’Associació disposen d’entrada lliure a totes els concerts del Cicle. La quota anual de soci és de40 euros anuals. Per a fer-se soci només cal enviar un correu sol·licitant-ho a: associacio@joanmanen.cat

 

2022© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web