El proper 15 de març comença la 2a edició de l’ImpulsACIMC

Concerts / Noticies ACIMC

El proper dia 15 de març s’iniciarà la segona edició de l’ImpulsACIMC, cicle de concerts per a nous professionals organitzat per l’Associació Catalana d’Intèrprets de Música Clàssica.

Un jurat format pels membres de la junta de l’ACIMC ha seleccionat cinc candidats, entre les 35 sol·licituds d’intèrprets rebudes, per que formin part de la segona edició del cicle-concurs que tindrà lloc entre el 15 de març i el 17 de maig a la seu de l’AIE de Barcelona (Plaça Ibèria núm. 4). Els participant seleccionats han estat: Carlos Bujosa, piano (15 de març), Adrià Cisneros, bombardí (29 de març), Cristina Tena, mezzo (19 d’abril), Clara Garriga, violí (3 de maig) i Maria Torres, saxo (17 de maig).

La selecció de cinc joves solistes s’ha dut a terme tenint en compte la qualitat interpretativa i l’interès artístic del programa proposat. A tots els participants se’ls ha sol·licitat la inclusió d’una obra contemporània d’autoria catalana i s’ha valorat molt positivament la programació d’obres de dones compositores.

De tots els participants del cicle un jurat format pel saxofonista Miquel Bofill, el pianista Enrique Bagaria i la mezzosoprano Anna Häsler escollirà la proposta més atractiva i interessant que rebrà el Premi AIE, dotat en 2.000 euros, així com diverses actuacions per Catalunya al llarg del 2023 i 2024.

L’ImpulsACIMC és una iniciativa que serveix de plataforma artística per a cinc solistes recent graduats. La voluntat de l’ACIMC és acompanyar i donar impuls a les noves generacions de músics catalans o residents a Catalunya en els seus inicis en la seva inserció en el món laboral, un acompanyament que es durà a terme de forma integral, no tant sols oferint oportunitats d’actuació en públic, sinó també proporcionant a tots els participants un servei d’assessorament fiscal i laboral com a socis de l’entitat organitzadora.

L’impulsACIMC es duu a terme amb la col·laboració de l’AIE i la SGAE.

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web