El duet de pianos Sánchez-Fortuny interpreten concerts de Bach i Mozart amb la nova Camerata Gramenet

Concerts
Aquest dijous 20 de maig (19 h), a l’Auditori Can Roig i Torres, el pianistes Bernat Sánchez i Júlia Fortuny, socis de l’ACIMC, amb la Camerata Gramenet, dirigida per Bernat Bofarull, oferiran dues peces que conformen una part essencial i punt de partida per el desenvolupament de la literatura musical per a dos pianos i orquestra: el concert en Do menor «BWV 1062» per a dos clavecins, de J. S. Bach, i l’únic doble concert que va escriure W. A. Mozart en Mi b Major «Kv.365».
Les entrades (8 euros) a la venda a: https://teatresagarra.koobin.cat/index.php…

Sánchez & Fortuny – Piano Duo es va formar el 2017 al Conservatori Superior del Liceu sota el mestratge d’Emili Brugalla. Han rebut consells de músics com Vesko Stambolov, Diana Baker, Raimon Garriga, Joan Magrané, Enrique Bagaría, Víctor del Valle i Andreas Groethuysen.

Amb dos anys de trajectòria han estat premiats amb el 2n Premi de la Categoria Superior del Concurs de Cambra Higini Anglès, el 2n Premi en el Concurs de Cambra Ciutat de Mataró, així com el Premi en el XXIII Pòdiums de Cambra de Sant Joan de Vilatorrada i el Primer Premi en el Concurs Internacional de Música de Cambra Romànica.

Han estat recentment reconeguts l’any 2018 obtenint el Premi Extraordinari de Música de Cambra del Conservatori Superior de Música del Liceu. El mateix any debuten a dos pianos al Palau de la Música Catalana en un concert en commemoració del centenari de la Primera Guerra Mundial.

Han finalitzat el Màster en Interpretació de Música de Cambra gràcies a la beca otorgada per la Fundació del Conservatori del Liceu, col·laborant també amb l’Orquestra de Cambra del Conservatori del Liceu dirigits per Manel Valdivieso. Actualment estudien a la prestigiosa Universitat Mozarteum de Salzburg amb Tal & Groethuysen, un dels millors duets de piano amb més de 30 anys de gravacions i trajectòria.

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web