Descompte pel concert dels Quartets Dàlia i Modigliani a l’Auditori

Concerts / Descomptes

El proper disabte 19 de setembre a l’Auditori de Barcelona, els quartets Dàlia i Modigliani interpretaran obres de Josep Soler, Jordi Cervelló i Félix Mendelssohn, dins de la Biennal de Quartets de Barcelona.

Ben acostumats a presentar estrenes i obres de compositors actuals, el Quartet Dàlia ofereix l’estrena absoluta del vuitè Quartet de corda de Josep Soler i Sardà, un dels autors vius més importants de la música contemporània, amb el qual viatgem al segle XVI a cavall d’un tema del gran polifonista Cristóbal de Morales. El Quartet Remembrances de Jordi Cervelló és el resultat de vint anys de procés creatiu i revisió, amb una intenció introspectiva que, tanmateix, el compositor cataloga dins de l’àmbit de la música pura, malgrat el títol evocador i fins i tot melancòlic. Per acabar, un Mendelssohn tan jove com experimentat en la composició assumeix la forma cíclica per a una de les obres més apassionades del seu catàleg, el Quartet op. 13 no. 2, escrit pocs mesos després de la mort de l’admirat Beethoven.

Els socis de l’ACIMC disposeu d’un 20% de descompte en el preu de les entrades. Per obtenir el descompte heu de seleccionar Descompte ACIMC i cal que introduiu el codi: AL233

Per obtenir les entrades podeu anar a l’enllaç següent:

QUARTETS DÀLIA I MODIGLIANI

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web