Concert del duet De No i Brugalla

Concerts

El dijous 9 de juny a les 19h tindrà lloc, a la Sala Mompou de la SGAE de Barcelona (passeig de Colom, 6), el recital de flauta i piano titulat “Sonata, Sonatina, Sonatèlia” a càrrec de Patrícia de No i Emili Brugalla.

La Sonata, la forma més emprada des del classicisme i que va anar caient en desús durant el segle xx, serà en bona part el fil conductor d’aquest sisè concert organitzat per l’Associació Joan Manén. La vetllada s’encetarà amb peces com la Sonatina de Tomàs Buxó, una obra d’estil postromàntic; i la Sonatina de Manuel Oltra, peça de caràcter fresc i jovenívol, de qui commemorem el centenari del seu naixement. La seguirà Sonatèlia, la visió eclèctica i transformadora del compositor Antoni Olaf Sabater; i la Sonata nº 2 per a flauta i piano de Salvador Brotons, un arranjament fet pel mateix compositor del seu Concert per a flauta i orquestra Op.72. Aquestes peces, vinculades formalment, estaran embolcallades per la Introducció del segon acte de l’òpera Don Juan de Joan Manén (arranjament) i per l’estrena de l’obra Preludi i fuga de David Bozzo, una peça dedicada a la flautista Patrícia de No, que clourà el concert.

Com en altres ocasions l’Associació Joan Manén ofereix un descompte del 50% en el preu de les entrades per els nostres socis. Podeu adquirir-les fent una reserva al correu: difusio@joanmanen.cat. Les entrades es podran recollir mitja hora abans del concert a la mateixa sala de l’SGAE (passeig de Colom, 6).

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web