Concert de les Músiques en l’oblit, amb Montserrat Seró, Roger Padullés i Àlex Alguacil

Concerts
El diumenge 19 de juny a les 11:30h tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès el darrer concert-cloenda de l’11è Cicle Els teus Clàssics  titulat “Músiques en l’oblit”. En aquesta ocasió la soprano Montserrat Seró i el tenor Roger Padullés, acompanyats pel pianista Àlex Alguacil, homenatjaran a diversos compositors catalans molt poc coneguts.
El concert, organitzat per l’Associació Joan Manén, donarà llum a obres que han restat amagades, en alguns casos, en fons privats. Uns tresors que, lliurats pels seus descendents, ens permetran descobrir un enigmàtic cicle de Santiago Hortensi, cançons del musicòleg Miquel Querol, del periodista musical Artur Menéndez Aleixandre, del director d’orquestra i professor Joan Pich Santasusana, del pianista Tomàs Buxó i de dos importants mestres del Conservatori Municipal de Barcelona com van ser el matrimoni Margarida Orfila i Frederic Alfonso. El programa es completarà amb cançons d’autors relativament més coneguts com Baltasar Samper, Cristòfor Taltabull, Xavier Gols o Mercè Torrents entre d’altres. Una ocasió única per reviure la memòria d’alguns dels músics que han contribuït a desenvolupar la cultura musical del nostre país durant el segle XX.
Com ja sabeu l’Associació ofereix un descompte del 50% en el preu de les entrades per els nostres socis. Podeu adquirir-les fent una reserva al correu: difusio@joanmanen.cat. Les entrades es podran recollir mitja hora abans del concert al vestíbul de l’ Ateneu Barcelonès (C/ de la Canuda, 6).

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web