“Catalans als Estats Units”, proper recital de Kalina Macuta i Daniel Blanch a Reus i Barcelona

Concerts / Descomptes

Us anunciem els dos propers concerts del 12è cicle “Els teus clàssics” que tindran lloc a Reus i a Barcelona. En el recital de violí i piano “Catalans als Estats Units” la violinista Kalina Macuta i el pianista Daniel Blanch, amdós socis de l’ACIMC, interpretaran obres de compositors catalans que mantenen o han mantingut relacions amb el país: Lluís Benejam, Marc Migó, Joan Manén, Carles Suriñach i Salvador Brotons. Kalina Macuta també durà a terme l’estrena de “Tinnitus” de Xavier Pagès Corella. En aquest concert els intèrprets presentaran el seu nou disc “Lluís Benejam: Sonates per a violí i piano” editat per Columna Música amb el suport de l’Associació Joan Manén.

Tots els socis de l’ACIMC disposen d’un 50% DE DESCOMPTE en el preu de l’entrada pel concert que tindrà lloc a Barcelona.

Donem tots detalls i com procedir per a l’adquisició d’entrades:

REUS

Dissabte, 15 d’abril a les 20.30 h a El Círcol-Associació de Concerts de Reus (Plaça de Prim, 4)

RESERVA D’ENTRADES: Cal enviar un correu a comunicacio@joanmanen.cat informant que desitgeu assistir al concert que tindrà lloc a Reus el dia 15 d’abril.

ENTRADES (10 €): s’han de reservar al correu electrònic o al telèfon de l’Associació de Concerts de Reus: associacioconcertsreus@yahoo.com / 616115910

Concert coorganitzat per l’Associació Joan Manén i l’Associació de Concerts de Reus.

BARCELONA

Dimecres, 19 d’abril a les 19 h a l’Institut Cultural del CIC (Via Augusta, 205)

ENTRADES (20 €): es poden adquirir el mateix dia del concert al vestíbul a partir de les 18.30h. Descompte del 50% pels socis de l’ACIMC (només cal que us acrediteu donant el vostre nom).

Concert coorganitzat per l’Associació Joan Manén i l’Institut d’Estudis Nord-Americans de Barcelona

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web