“Cassadó i Manén: quartets de corda redescoberts” amb el Quartet Altimira

Concerts

El dijous 14 de març a les 19:30 h., tindrà lloc a l’Auditori del Casal del Metge (Via Laietana 31) el segon concert de ELS TEUS CLÀSSICS 8è Cicle de concerts, titulat “Cassadó i Manén: quartets de corda redescoberts”. El concert, organitzat per l’Associació Joan Manén el protagonitzarà el Quartet Altimira, format per Maria Florea, Luis Peña, David Andújar Bernadí i Mariona Tuset.
A l’inici del concert María José Anglés de MUSICOLÒGICS entrevistarà a la violoncel·lista i musicòloga Gabrielle Kaufman, per parlar dels quartets de Cassadó i Manén que s’interpretaran.

Tots els socis de l’ACIMC gaudeixen d’un 50% de descompte el preu de l’entrada. Les entrades es podran adquirir el mateix dia del concert a partir de les 18:45 al vestibul de la sala.

Els socis de l’Associació Joan Manén gaudeixen d’entrada lliure a tots els concerts de ELS TEUS CLÀSSICS 8è Cicle de Concerts. Si voleu formar part de la descoberta de “els teus clàssics” podeu fer-vos socis de l’Associació per una quota anual mínima de 40 euros enviant un correu a: associacio@joanmanen.cat

 

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web