Albada Olaya i Glòria Peig, piano a quatre mans

Concerts

Albada Olaya, sòcia de l’ACIMC, i Glòria Peig duran a terme dos recitals de piano a quatre mans ben aviat. El primer tindrà lloc el dissabte 30 de març a les 19:00 h. al Forn de les Arts de Barcelona. El segon serà a Sabadell, a l’Auditori de la Caixa de Sabadell (Carrer d’en Font, 25) el dijous 11 d’abril. Interpretaran la Sonata in Do Major, Op. 140 “Grand Duo” de Schubert i les Danses eslaves Op. 46 de Dvorak. L’entrada per als dos concerts és lliure. Per al concert del Forn de les arts cal reservar a aquest enllaç

La historia d’aquest duo és la historia d’una amistat que va començar l’any 1972. Albada Olaya i Glòria Peig es van conèixer al Conservatori Superior de Música de Barcelona, i des de llavors, han compartit professors, viatges, estades i vivències on quasi bé sempre l’únic fil conductor ha estat la música i l’art.

És des de la vesant pedagògica on totes dues han desenvolupat amb més energia la seva carrera professional. L’Albada al Conservatori de Barcelona, i la Glòria al de Sabadell. També per aquesta causa han compartit cursos, han fet intercanvis i una infinitat de converses sobre la pedagogia del piano i la seva aplicació.

Moltes de les seves trobades han acabat tocant a quatre mans. Amb els anys, ha anat sorgint la necessitat de convertir el que moltes vegades havia estat quasi bé un joc, en un treball profund.

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web