Convocatòria per a professors de música a les Illes Balears. Curs 2021-2022

Borsa de treball

El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 23 de març de 2021.

S’estableix una resolució per la qual s’aprova la convocatòria pública per formar una borsa d’aspirants a funcionaris interins docents amb la finalitat de cobrir, en totes les Illes, vacants i substitucions de totes les especialitats o funcions a centres públics d’ensenyament no universitari dependents de la Conselleria d’Educació, Universitat i Investigació de Govern de les Illes Balears per al curs 2021-2022, entre ells en les especialitats de música i arts escèniques

Es constituirà una única borsa de treball per a totes les especialitats i funcions dels cossos docents. Entre ells, Cos de professors de música i arts escèniques, 0595.

Especialitats. Música i arts escèniques

Arpa. Cant. Clarinet. Clavicèmbal. Contrabaix. Cor. Fagot. Flauta de bec. Fonaments de composició. Guitarra. Guitarra flamenca. Història de la música. Oboè. Òrgan. Orquestra. Percussió. Piano. Saxòfon. Trombó. Trompa. Trompeta. Tuba. Viola. Violí. Violoncel. Llenguatge musical. Cant Flamenc. Dansa espanyola. Dansa Clàssica. Dansa Contemporània. Repertori amb piano per a la dansa.


										

2023© ACIMC - Associació Catalana d'Intèrprets de Música Clàssica
Avís Legal | Política de cookies | Lluisa Cobos disseny identitat | Gir.cat Disseny i desenvolupament web